Monday, 9 July 2018

CBS Reveals Fall 2018 Premiere Dates For The Big Bang Theory, Hawaii Five-0, NCIS: Los Angeles & More





Premiere Week Opens with the Special Season Premieres of “The Big Bang Theory” and “Young Sheldon” From 8:00-9:00 PM, Leading into the Series Premiere of New Drama “Magnum P.I.” at 9:00 PM, on Monday, Sept. 24 Dick Wolf’s “FBI” Joins CBS’ # 1 Drama “NCIS” and “NCIS: New Orleans” on Tuesday, Sept. 25 “Survivor’s” 90-Minute Opener Airs Wednesday, Sept. 26 at 8:00 PM, Followed by the 90-Minute Season Finale of “Big Brother” at 9:30 PM “Murphy Brown” Debuts Thursday, Sept. 27 at 9:30 PM

On Sunday, Sept. 30, New Drama “God Friended Me” Launches at 8:30 PM, Followed by the Season Premiere of “NCIS: Los Angeles” at 9:30 PM

Monday’s New One-Hour Comedy Block Begins Oct. 1 with the Series Debuts of "The Neighborhood” and “Happy Together” From 8:00-9:00 PM

CBS announced today its 2018-2019 primetime premiere dates that begin with the return of television’s #1 most-watched program, THE BIG BANG THEORY, and last season’s #1 new comedy, YOUNG SHELDON, on Monday, Sept. 24.

Monday, Sept. 24
8-8:30 PM: THE BIG BANG THEORY (Season 12 Premiere)
8:30-9 PM: YOUNG SHELDON (Season 2 Premiere)
9-10 PM: MAGNUM P.I. (SERIES DEBUT)
10-11 PM: BULL (Season 3 Premiere/New Time Period)

Tuesday, Sept. 25
8-9 PM: NCIS (Season 16 Premiere)
9-10 PM: FBI (SERIES DEBUT)
10-11 PM: NCIS: NEW ORLEANS (Season 5 Premiere)

Wednesday, Sept. 26
8-9:30 PM: SURVIVOR (90-Minute Season 37 Premiere)
9:30-11 PM: BIG BROTHER (90-Minute Season Finale)

Thursday, Sept. 27
8-8:30 PM: THE BIG BANG THEORY (Regular Time Period)
8:30-9 PM: YOUNG SHELDON (Regular Time Period)
9-9:30 PM: MOM (Season 6 Premiere)
9:30-10 PM: MURPHY BROWN (New Time Period)
10-11 PM: S.W.A.T. (Season 2 Premiere)

Friday, Sept. 28
8-9 PM: MACGYVER (Season 3 Premiere)
9-10 PM: HAWAII FIVE-0 (Season 9 Premiere)
10-11 PM: BLUE BLOODS (Season 9 Premiere)

Saturday, Sept. 29
8-9 PM: CRIMETIME SATURDAY
9-11 PM: 48 HOURS (2-Hour Season 31 Premiere)

**Sunday, Sept. 30
7:30-8:30 PM: 60 MINUTES (Season 51 Premiere)
8:30-9:30 PM: GOD FRIENDED ME (SERIES DEBUT)
9:30-10:30 PM: NCIS: LOS ANGELES (Season 10 Premiere)

Monday, Oct. 1
8-8:30 PM: THE NEIGHBORHOOD (SERIES DEBUT)
8:30-9 PM: HAPPY TOGETHER (SERIES DEBUT)
9-10 PM: MAGNUM P.I.
10-11 PM: BULL

Wednesday, Oct. 3
8-9 PM: SURVIVOR (Regular Time Period)
9-10 PM: SEAL TEAM (Season 2 Premiere)
10-11 PM: CRIMINAL MINDS (Season 14 Premiere)

Saturday, Oct. 6
8-9 PM: CRIMETIME SATURDAY
9-10 PM: CRIMETIME SATURDAY
10-11 PM: 48 HOURS (Regular Time Period)

Sunday, Oct. 7
7-8 PM: 60 MINUTES (Regular Time Period)
8-9 PM: GOD FRIENDED ME (Regular Time Period)
9-10 PM: NCIS: LOS ANGELES (Regular Time Period)
10-11 PM: MADAM SECRETARY (Season 5 Premiere)